Stuurwielbekleding

Previous
Next

Goede bekleding op het stuur van uw auto vergroot het rijplezier. Is de bekleding van uw auto stuur versleten, of wilt u leder in plaats van kunststof? RSD Stoffeerderij bekleedt uw stuur in elk gewenst materiaal.

Uw stuurwiel kan na een tijd verslijten, dit is een veelvoorkomende ergernis van autogebruikers. U kunt bij ons terecht voor het laten bekleden van uw stuurwiel. Samen bekijken we uw wensen en gaat ons team aan de slag. Hoge kwaliteit voor een erg lage prijs!

Een auto stuur bekleden is een arbeidsintensieve klus. Het bekleden van een stuurwiel bestaat hoofdzakelijk uit handwerk. Het stuurwiel wordt helemaal met de hand dicht geregen, steekje voor steekje.

Door de jarenlange ervaring van RSD Stoffeerderij op het gebied van auto interieur bekleding bent u verzekerd van het allerbeste resultaat. Wij maken eerst mallen, passen deze vervolgens op uw stuur en gaan dan pas aan de slag met de nieuwe hoes. Met deze werkwijze garanderen wij een 100% passend eindproduct.

Denk aan verschillende soorten leer, ( nappa, structuur of geperforeerd leer ) alcantara in diverse kleuren en vele soorten kleuren garen voor de stiksels.

Wilt u meer weten over het laten bekleden van uw stuurwiel? Neem dan contact op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0165-795-205

Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klik Hier
Previous
Next

Neem contact op.

Contactgegevens.