Projectstoffering

Klik
Previous
Next

Totaal Stoffering 

wij zijn gespecialiseerd in projectstoffering.
U kunt dus met ieder stoffeer project bij ons terecht!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij het realiseren van uw project? Zoek dan niet verder! Stoffeerderij RSD kan u helpen bij het stofferen van verschillende meubels binnen uw project. 

Het stofferen van grote aantallen is voor ons geen enkel probleem! Wij hebben al jaren ervaringen met het stofferen van projecten. Wij stofferen onder andere voor McDonalds, Restaurant De Beren en Subway, maar ook fitnessapparatuur, trapliften, behandelstoelen voor orthodontisten en tandartsen etc. 

Bedrijfsmeubelen stofferen? 
Geef uw meubels een compleet nieuwe look! 

Wij stofferen en herstofferen ook kantoormeubelen of andere bedrijfsmeubelen. Hebben de meubels van uw bedrijf een verouderd uiterlijk? Zijn uw bedrijfsmeubelen niet meer representatief of is de bekleding versleten? Niet altijd is het weggooien van uw bedrijfsmeubelen dan de beste en voordeligste oplossing. 

Wat kunnen wij voor u betekenen? 

Bent u benieuwd wat Stoffeerderij RSD voor uw bedrijf kan betekenen? Wij luisteren graag naar uw wensen en kunnen u adviseren bij het maken van keuzes. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, vul dan het getoonde reactieformulier in of bel direct 0165-795 205