Oldtimers

Previous
Next

Oldtimer interieur restauratie en bekleding

Het interieur van uw oldtimer is bij ons in goede handen om te herstellen, te herstofferen of te herbekleden in een nieuw lederen interieur. Stoffeerdeerij RSD streeft ernaar om het origineel patroon te respecteren en te verbeteren waar mogelijk. Kijk gerust naar de detailfoto’s in onze portfolio. Naast het herbekleden van de zetels, tonneaus en dashboards kan Stoffeerdeerij RSD ook uw tapijten kwalitatief vernieuwen.

De herbekleding kan gebeuren in standaard autoleder of nappa leder maar ook in OEM
leders van volgende constructeurs: Porsche, Audi, Volkswagen, Mercedes, Lamborghini, Bentley en BMW. Voor totaalprojecten is het aanmaken van eigen lederkleuren eveneens mogelijk. En natuurlijk zijn er voor diverse andere autofabrikanten nog stoffen en leders beschikbaar. we hebben ook veel ervaring met diverse oldtimers zoals: Peugeot’s 504 coupe/cabrio, Mercedes w113 pagode, Buick suport 8, morgan, Austin healey mk2/mk3, jaguar e type, mercedes 190 etc..

Wilt u meer weten over het laten bekleden van uw oldtimer? Neem dan contact op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0165-795-205

Previous
Next

Neem contact op.

Contactgegevens.