Meubelstoffering

Voor
Na
Previous
Next

Heeft u er weleens aan gedacht om in plaats van geheel nieuwe meubels aan te schaffen uw huidige meubels opnieuw te laten stofferen? Of kunt u die ene bank die u van uw grootouders heeft geërfd gewoon niet missen? Dan doet u er goed aan om uw meubel(s) bij ons te laten stofferen. Velen voor u hebben al ontdekt dat dit een uitstekend idee is. Ontdek nu wat bij ons de mogelijkheden zijn en vind meteen uw meubelstoffeerder in Roosendaal en omstreken!

Moderniseren

Toen u een aantal jaar geleden uw meubels kocht waren deze misschien helemaal bij de tijd. Maar interieurtrends- en stijlen veranderen en uw persoonlijke smaak is misschien ook met de tijd veranderd. De klassieke eetstoelen van toen zijn nu wellicht wat ouderwets geworden, maar wat nu als ze eens een bekleding van een andere materiaalsoort of in een andere kleur zouden krijgen? Onze meubelstoffering specialisten kunnen u voorzien van een uitstekend advies bij het maken van de juiste keuze. Wij werken met alle soorten materialen zoals leer, kunstleer, velours, gobelin en tweed. Al deze materialen zijn leverbaar in eindeloos veel kleuren en met allerlei patronen en motieven. Ook de slijtage aan uw meubels wordt door onze specialisten moeiteloos hersteld. U zult zien dat wij uw meubels weer opnieuw laten spreken!

Voordelen stofferen

Het voordeel van meubelstoffering voor uw meubels is dat u minder geld kwijt bent, dan wanneer u nieuwe meubels zou aanschaffen. Nóg een voordeel is dat u misschien wel gehecht bent geraakt aan uw oude meubels, bijvoorbeeld omdat die armstoel zo lekker zit of omdat die bank zo comfortabel zit. Door uw meubels te laten stofferen hoeft u dit gemak niet te missen en hoeft u niet te wennen aan nieuwe meubels die achteraf gezien misschien wel tegenvallen. Wanneer u deze klus door onze experts laat doen, bent u in ieder geval van beste kwaliteit verzekerd.

Het Kluskeur keurmerk waarmee wij zijn uitgerust biedt u:

  • Altijd goede garantievoorwaarden
  • Op en top vakwerk
  • Professionele klachtenafhandeling
  • Schappelijke prijzen

 

Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen

Om een inzicht te krijgen in de kosten van uw meubelstoffenring, kunt u via het contactformulier kosteloos een offerte aanvragen. Het verplicht u tot niets. stoffen en leder van o.a. de volgende fabrikanten: De Ploeg, Keymer, Verotex, Lancier, Saum & Viebahn, Ohmann, bernard ter Hofte etc.. Meubelstoffering etc. Met deskundig vakwerk – ruim 20 jaar ervaring- kunt u uw bestaande klassieke of moderne meubelen weer als nieuw laten herstofferen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0165-795-205

Previous
Next

Neem contact op.

Contactgegevens.