Camper- en caravanbekleding

Previous
Next

Geef u caravan of camper een nieuw en fris interieur

HERSTELLEN OF VERVANGEN

Het komt helaas vaak voor dat de camper- of caravankussens opnieuw bekleed, opnieuw gevuld of compleet vervangen moeten worden. Bij stoffeerderij RSD kan dit in de originele stoffen, maar u kunt ook kiezen voor geheel andere bekleding door ons ruime aanbod van materialen.

VLOERBEDEKKING VERVANGEN

Tevens kan een deel van de vloerbekleding van uw caravan of camper aan vervanging toe zijn. In sommige gevallen is het mogelijk om alleen dat deel te vervangen. In andere gevallen is het helaas nodig om de gehele vloer opnieuw te bekleden. Dit kan uiteraard met tapijt, maar ook een vinyl of PVC vloer in uw caravan of camper is prima mogelijk.

MATRASSEN VERVANGEN

Een vergaan matras is vaak één van de grootste ergernissen onder versleten interieurs. Een doorgelegen matras zorgt doorgaans voor minder nachtrust. En dat kunt u natuurlijk niet gebruiken tijdens uw vakantie. Matrassen in uw camper of caravan hebben vaak aparte afmetingen. Hierdoor is een matras op maat maken nodig. Gelukkig kunnen wij bij Stoffeerderij RSD u hiermee helpen.

UW COMPLETE INTERIEUR VERNIEUWEN

Wilt u het interieur van uw caravan of camper compleet vernieuwen? Hiermee heeft RSD Stoffeerderij meer dan 20 jaar ervaring. Als je bedenkt dat we in onze winkel maar liefst 300 verschillende staalboeken hebben dan kunt u zich voorstellen dat wij beschikken over een bijzonder groot assortiment. Laat ons met u meedenken en geef uw project compleet aan ons uit handen. Van kleurcombinaties en materiaalkeuze tot uit- en inbouw, wij maken uw project met 100% tevredenheidsgarantie en zorgen dat u in alle luxe op vakantie kunt gaan!

WILT U MEER WETEN?

Geniet op volle toeren van uw vakantie met het interieur van uw dromen. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, vul dan het getoonde reactieformulier in of bel direct 0165- 795 205

Previous
Next

Neem contact op.

Contactgegevens.