Cabrioletkappen

Previous
Next

U kunt uw cabriolet bij ons voorzien van een nieuwe kap deze kan in verschillende kleuren en materialen geleverd worden. Cabrioletkappen zijn er in twee basismaterialen PVC of stof.

Stof

Cabrioletkappen van stof worden tegenwoordig op bijna alle automerken standaard gebruikt. Stof heeft betere eigenschappen dan PVC, langere levensduur, krimpt niet, kleurvast en heeft een luxere uitstraling.

PVC

Ook wel vinyl genoemd werd vroeger op een aantal automerken standaard gebruikt zoals Volkswagen, Mazda en Opel. Het materiaal is goedkoper als stof en heeft als nadeel dat het materiaal al na enige jaren krimpt en gaat barsten op de vouwnaden.

Cabrio dakreparatie

Het is niet altijd nodig de gehele kap te vervangen. Als er een relatief klein deel van het dak beschadigd is volstaat vaak het repareren of vervangen van dat ene deel. Door ons ruime assortiment aan stoffen hebben wij altijd de juiste kleur en structuur om autodak weer in orde te maken. Met deze optie bespaart u vaak ook een stuk in de kosten.

Cabrio dak vervangen

Als uw cabriodak zo ver vergaan is dat repareren geen optie meer is blijft er nog maar één mogelijkheid over: het complete dak vervangen. Ook hiervoor bent u bij Stoffeerderij RSD aan het juiste adres. U kiest de nieuwe stof en wij maken de kap beter dan nieuw.

Alle stoffen cabrioletkappen die door ons geleverd en gemonteerd worden krijgen 2 jaar garantie op montage en fabrieksfouten.

Wilt u meer weten over het laten bekleden van uw cabriodak? Neem dan contact op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0165-795-205

Previous
Next

Neem contact op.

Contactgegevens.