Diensten

Oldtimers en klassiekers

Bent u de gelukkige eigenaar van een oldtimer? Verwen uw oldtimer met een nieuwe, prachtige bekleding. Wij hebben jarenlange ervaring in het bekleden van oldtimers. 

Read More

Hemelbekleding

Een nieuwe hemel laten plaatsen in uw auto? Geen enkel probleem, met onze jarenlange ervaring bieden wij u kwaliteit en de beste service voor de laagste prijs.

Read More

Caravan en camper bekleden

De bekleding van uw caravan of camper kan naarmate de tijd vordert verslijten. Het kan ook zo zijn dat u liever een nieuw kleurtje of stof wilt in uw caravan of camper. Wij bieden graag onze helpende hand.

Read More

Reparatie en onderhoud

Wilt u uw bekleding laten repareren of deze laten onderhouden? U bent dan bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste service en kwaliteit bieden. 

Read More

Stuurwiel bekleden

Uw stuurwiel kan na een tijd verslijten, dit is een veelvoorkomende ergernis van autogebruikers. U kunt bij ons terecht voor het laten bekleden van uw stuurwiel.

Read More

Lumbaalsteun voor autostoelen

Heeft u last van rugklachten? Dan is een lumbaalsteun ideaal voor u. Wij kunnen deze laten plaatsen voor u, geheel naar uw smaak.

Read More

Autobekleding

We hebben het bekleden van lederen auto interieurs letterlijk tot kunst verheven. Met het allerbeste leder maken wij een ontwerp naar uw persoonlijke smaak.

Read More

Meubelstoffering

Heeft u er weleens aan gedacht om in plaats van geheel nieuwe meubels aan te schaffen uw huidige meubels opnieuw te laten stofferen? Of kunt u die ene bank die u van uw grootouders heeft geërfd gewoon niet missen?

Read More

Motorzadels

Voor het bekleden van uw motorzadel bent u precies aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het bekleden van motorzadels in alle soorten en maten.

Read More

Cabrioletkappen

Uw cabrioletkap opnieuw laten bekleden? Geen probleem, wij hebben hier ruime ervaring mee en helpen u dan ook graag verder.

Read More